Mina möbler och min inredning är i säkra händer

Hejsan, hejsan! Känn dig välkomnad hit för ett inlägg, tanken är att det ska handla om ett städföretag i Uppsala vid namn Bra Vård SAVO AB. Det är företaget som har fått äran att städa min lägenhet med jämna mellanrum.

Tidigare har jag alltid varit väldigt rädd för att anlita städföretag då jag har hört en del kring hur oprofessionella en del kan vara. Jag har ett par bekanta som tidigare har anlitat företag som både har gjort sönder deras möbler och stulit inredning och andra saker från deras hem. Det har gjort att jag haft en rädsla för att ta den hjälpen även om jag har varit i behov av det. Den rädslan höll i sig fram tills att en kompis till mig tipsade mig om Bra Vård SAVO AB, hon får hjälp av dem och det har aldrig hänt något oprofessionellt. När jag fick höra om det fick jag mer förtroende och valde att ge dem ett försök, äntligen kunde jag släppa på rädslan och anlita ett städföretag i Uppsala. Det här var för närmare ett år sedan, så allt som allt har jag fått hjälp av dem i ungefär 10 månader. Under den tiden har alltid mina möbler och min inredning varit i säkert förvar, ingenting har gått sönder eller blivit stulet. Det är otroligt skönt att jag tillslut lyckades hitta det här företaget, för som sagt behöver jag verkligen den hjälpen. Jag har inte tiden att städa så mycket på egen hand och det är anledningen till att jag ville ha den hjälpen från någon professionell. Om det är någon av er som också är rädda om era möbler och er inredning eller bara vill ha hjälp av ett jätteduktigt städföretag i Uppsala kan jag verkligen rekommendera det här företaget till er.