Inspiration från designmöbler i Jönköping

Hejsan på er alla fina följare!

Först vill jag tacka så mycket för att ni följer min blogg, det betyder jättemycket. Ni vet ju att jag är väldigt intresserad av möbler och inredning och denna helgen ska jag och min sambo och kolla på designmöbler i Jönköping. Det är egentligen mest för inspiration som vi åker dit men det ska bli väldigt roligt. Jag tycker om att åka till olika butiker eller så och titta, det betyder inte att jag är ute efter något särskilt eller att vi faktiskt köper något. Men man kan få inspiration kring färger, kombinationer och liknande.

När det handlar om designmöbler så är de ju i en viss prisklass för sig och jag vet att det inte behöver vara dyrt för att vara snyggt eller kännas exklusivt. Samtidigt är det många som har designmöbler som på något sätt lyckas skapa den där känslan lite mer än mer prisvänliga möbelbutiker. Min sambo tycker som tur är också att det är roligt med möbler och inredning så han var inte svår att övertala när jag frågade om vi kunde ta en tur till Jönköping i helgen. Det är så skönt att vi ändå delar det intresset även om jag kanske är ännu lite nördigare än honom.

Jag tycker liksom om att skapa en lyxig och exklusiv känsla men med egna medel eller använda mig av billigare alternativ, men då gäller det att kika på hur man kan skapa den där känslan ändå. Det kan man få inspiration av från att titta i butiker med designmöbler, då ska man inte bara stirra sig blind på möbeln i sig utan hur de använt sig av inredningsdetaljer också. Vi får se om det blir någon shopping eller om det bara blir att titta, men det ska bli en mysig utflykt oavsett. Kram på er!