Ett kompetent företag när det kommer till bygg

Hej på dig, välkommen ska du vara hit för ett nytt inlägg. Idag tänkte jag skriva närmare om renoveringen som ägde rum här hemma för ett tag sedan, jag kommer även prata om företaget Konyali Trading AB som hjälpte oss med byggservice i Huddinge.

Hur ens hem ser ut är något jag tycker är viktigt, därför lägger jag mycket vikt i inredning och dylikt. Jag har alltid tyckt att just inredning är väldigt roligt, det är något jag gärna lägger ner tid på. Då jag har en viss inredningsstil har vårt hem inte riktigt gått ihop, min inredning har inte gått ihop med hur huset såg ut invändigt när vi köpte det. Därför har vi gjort om stammen på huset en del, vi har målat om några väggar och lagt nytt golv. Efter det passade de flesta delarna av huset ihop bra, vilket gör att min inredning får göra sitt. Hittills har vi bara gjort mindre projekt så som just målning och liknande, för ett par veckor sedan började vi dock renovera vårt kök också. Genom att renovera vårt kök skulle hela huset få en sammankoppling, alla delar skulle vara i samma stuk och ge känslan av ett sammansvetsat hem. För att renoveringen skulle bli av var vi tvungna att få hjälp med byggservice i Huddinge, vilket gjorde att vi sökte oss till Konyali Trading AB. För att vi skulle få det resultatet vi ville var vi tvungna att ta professionell hjälp, det var ett projekt vi inte kunde ta hand om på egen hand. Vi fick otroligt bra hjälp av dem, det var precis som vi hade tänkt oss. Resultatet blev även det precis som vi hade tänkt oss, jag och resten av familjen är otroligt nöjda. Det gör att jag verkligen kan rekommendera det här företaget om någon av er behöver hjälp med byggservice i Huddinge.